Maak kennis met ProcessDelight

Onze visie, 360° aanpak & ons team

Efficiënter werken.
Expertise beschermen.
Processen op maat.

Ontdek de visie van ProcessDelight

Efficiënter werken

Verhoogt de efficiëntie van uw team met geautomatiseerde processen.

Uw bedrijf investeert volop in medewerkers met de juiste expertise. Zij zorgen er immers voor dat uw klanten kunnen rekenen op de beste service. Het is dan ook belangrijk dat diezelfde medewerkers zich niet verliezen in administratie. Daarom automatiseert én optimaliseert ProcessDelight uw processen. Zodat uw mensen kunnen focussen op wat écht telt: een topservice bieden, hun expertise toepassen en hun eigen ontwikkeling.

Uw knowhow is veilig, overal en altijd.

Uw bedrijfskapitaal bestaat ook uit de knowhow die u hebt opgebouwd. Die wil u natuurlijk op elk moment beschermen tegen verlies of diefstal. ProcessDelight heeft ook ruime ervaring op dit vlak: doorheen de jaren werkten we voor klanten die wereldwijd focussen op innovatie en technologische ontwikkelingen. Reken dus ook op ons als het op de bescherming van uw expertise aankomt. Wees gerust: u zal op beide oren kunnen slapen.

Expertise beschermen

Processen op maat

Processen die uw specifieke aanpak versterken.

U pakt uw business aan op uw eigen manier. Die specifieke aanpak onderscheidt u van uw concurrenten. Dus waarom zou u kiezen voor standaard oplossingen? ProcessDelight gaat samen met u aan de slag om ervoor te zorgen dat uw eigen expertise niet verloren gaat door de automatisering van processen. Integendeel: we doen er alles aan opdat u het verschil nog groter kan maken in de toekomst.

De 360° aanpak van ProcessDelight

Het hele traject of een specifieke stap

ProcessDelight gelooft dat een 360° aanpak de basis vormt voor geautomatiseerde en sterkere bedrijfsprocessen. Daarom nemen we het hele traject van begin tot einde in handen, en duiken we grondig in de opdracht. We interviewen medewerkers of komen zelfs een dagje meedraaien. Zo krijgen we een duidelijke kijk op de bestaande processen.

Bij elke stap werken we nauw met u samen, in een hecht partnership. Vervolgens komen we terug met een voorstel dat u in staat stelt om efficiënt te focussen op wat écht telt: uw core business, innovatie en verdere groei. Zo ont-zorgen wij u stap voor stap. Hebt u eerder een oplossing nodig voor een bepaald aspect in het proces? Dan horen wij het uiteraard graag. Want door het totaalplaatje te zien, kunnen we ook specifieke zaken oplossen.

Ontmoet het ProcessDelight team

De combinatie van ervaring, technologische expertise & oog voor service.

ProcessDelight bestaat uit gedreven professionals die hun ervaring ten dienste willen stellen van betere, digitale bedrijfsprocessen. Ons team staat voor een unieke mix van IT-kennis, strategisch inzicht én oog voor perfecte dienstverlening. Bovendien kunnen we altijd rekenen op ons sterk netwerk van vertrouwde partners met ruime expertise. Maak hier alvast kennis met ons team.

Process-Delight-Team-Foto
Tim Govaert, Partner ProcessDelight

Tim begon zijn loopbaan in 1996 als Hotel Manager, in een sector waar een sterke service altijd vooropstaat. Doorheen de jaren heeft hij steeds een grote passie voor IT aan de dag gelegd, en is hij technologische trends en evoluties op de voet blijven volgen. De afgelopen 10 jaar heeft hij zich sterk gespecialiseerd in de automatisering van processen. Zijn hotel-achtergrond laat hem niet los: het zijn die ‘roots’ die hem elke dag doen streven naar een optimale en efficiënte dienstverlening.

Connecteer met Tim Govaert op LinkedIn

Contact ProcessDelight

Questions or comments? Discover how ProcessDelight makes a difference for your business processes. Contact us right away.

#ProcessDelight bvba
BE0685.868.291
Follow us