Cloud Workspaces

Data opslaan en delen, efficiënt én veilig

De Cloud Workspaces speelt een steeds grotere rol in iedere onderneming. Maar maakt u wel optimaal gebruik van uw Cloud als werkinstrument? De consultants van ProcessDelight lichten uw noden eerst nauwgezet door, om vervolgens een Cloud Workspace op maat van uw bedrijfswerking uit te tekenen én uit te rollen. Zodat alle medewerkers en teams data beter opslaan en delen.

Cloud workspaces voor onbeperkte digitale bedrijfsefficiëntie

Een cloud workspace is een volledig digitaal beheerde werkplek. Steeds meer bedrijven kiezen voor het werken in the cloud door de grote hoeveelheid voordelen die deze digitale mogelijkheden met zich mee brengen. Het grootste voordeel is dat cloud workspaces zorgen voor onbeperkte digitale bedrijfsefficiëntie. Een cloud workspace op maat zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen optimaal op elkaar afgestemd worden, waarbij er geen enkele concessie hoeft te worden gedaan met betrekking tot communicatie. Hiermee kunnen veel kosten bespaard worden.

Cloud computing voor een totale onafhankelijkheid in bedrijfsprocessen

Het werken in de cloud (cloud computing) zorgt voor een totale onafhankelijkheid met betrekking tot het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Als er een internetverbinding voorhanden is, heeft u op ieder moment de beschikking over uw documenten. Daarnaast is cloud computing locatie onafhankelijk en kunt u hier ieder device voor gebruiken. Vanzelfsprekend kunt u met een onbeperkt aantal mensen gebruik maken van deze toepassing. Daarbij is het goed te weten dat cloud computing een aantal karakteristieke kenmerken heeft die efficiënte werkprocessen zullen bevorderen:

  • Cloud computing is ontwikkeld voor een desktop toepassing of een webtoepassing waarbij gebruik wordt gemaakt van internet of intranet.
  • Als u gaat werken in de Cloud, betaalt u voor de dienst. Er wordt een all-inclusive service aangeboden waar u direct gebruik van kunt maken. U hoeft dus géén server of software aan te schaffen en te onderhouden. Dit wordt allemaal voor u verzorgd.
    Ook de eventuele updates worden, in samenspraak met u, volledig automatisch doorgevoerd. In geval van problemen kunt u gebruik maken van de helpdesk. De kosten voor het werken in de cloud liggen dan uiteindelijk ook véél lager dan de
    kosten die uw ICT afdeling maakt als deze zelf de software voor deze toepassing gaat ontwikkelen en onderhouden.
  • Steeds meer ondernemingen werken met cloud workspaces. Ook veel samenwerkingsverbanden tussen bedrijven worden online vormgegeven. Cloud workspaces op maat zijn hiervoor uitstekend geschikt. Deze digitale data overdracht zorgt voor efficiëntie, overzichtelijkheid, meer snelheid in processen en is hierdoor aanzienlijk kostenbesparend.
  • De kenmerkende eigenschappen van cloud workspaces sluiten uitstekend aan op de wensen en doelstellingen van een moderne organisatie. Een cloud workspace biedt een enorme capaciteit aan processorkracht, rekenkracht en opslagcapaciteit. Ook een (tijdelijke) capaciteitsuitbreiding behoort tot de mogelijkheden. De schaalbaarheid van cloud workspaces is enorm. Het werken in de cloud biedt zeer flexibele mogelijkheden.
  • Een goed opgebouwde cloud workspace is een veilige digitale omgeving om arbeidsprocessen in uit te voeren.

Cloud workspace op maat laten ontwikkelen

Steeds meer organisaties maken gebruik van de voordelen die de digitale mogelijkheden bieden. Het werken in de cloud zal immers de efficiëntie van de werkprocessen bevorderen en hierdoor kostenverlagend zijn. U zult de hoogste opbrengst onderaan de streep kunnen noteren als u kiest voor een cloud workspace op maat. Hierin doen veel bedrijven zichzelf vaak te kort door gebruik te maken van bestaande mogelijkheden.

Het gevolg is dat er bedrijfsprocessen worden aangepast aan de functionaliteiten van het systeem terwijl dit andersom hoort te zijn als een optimaal rendement de doelstelling is. Hiervoor kunt u het beste een cloud workspace op maat laten ontwikkelen. Deze cloud oplossing is volledig afgestemd op uw specifieke bedrijfsprocessen in combinatie met uw wensen en doelstellingen.

Cloud workspaces voor onbeperkte digitale bedrijfsefficiëntie

ProcessDelight kan u voorzien van cloud workspaces voor onbeperkte digitale bedrijfsefficiëntie. Iedere cloud voorziening benaderen we als individueel project. De consultants van ProcessDelight lichten uw noden eerst nauwgezet door, om vervolgens een Cloud Workspace op maat van uw bedrijfswerking uit te tekenen én uit te rollen. Onze cloud workspaces zijn naadloos te integreren in de dagelijkse werkzaamheden en zijn in een later stadium ook nog uit te breiden met meer functionaliteiten en toepassingen.

Wij zorgen voor een zeer gebruiksvriendelijke opzet van de digitale werkplek die voor iedereen te gebruiken is. Vanzelfsprekend zorgen we ook voor een op maat gemaakte training om iedere gebruiker te instrueren hoe ze het systeem optimaal kunnen gebruiken. ProcessDelight bestaat uit gedreven professionals die hun uitgebreide ervaring en expertise inzetten met het verbeteren van digitale bedrijfsprocessen als doelstelling.

Ons team staat voor een unieke mix van IT-kennis, strategisch inzicht én oog voor perfecte dienstverlening. Bovendien kunnen we altijd rekenen op ons sterke netwerk van vertrouwde partners met ruime expertise. U kunt bij ons rekenen op een klantgerichte benadering. Dit stelt ons in staat om oplossingen op maat aan te bieden die een perfecte vertaling zijn van uw wensen en doelstellingen.

Cloud Workspaces

Case Study

ProcessDelight automatiseert processen voor Research Prototype Brewery

ProcessDelight ‘brouwt’ graag oplossingen op maat. Dat hebben we dan ook gedaan voor de grootste brouwgroep ter wereld!

Lees meer
ProcessDelight bouwt een digital workspace for i2coach

Coachen is een vak apart. Mensen motiveren om er elke dag voor te gaan: je moet het maar doen.

Lees meer
Een vlotte Purchase Order-flow maakt het verschil

Financiën vormen het kloppend hart van elk bedrijf. Ze verdienen dan ook de beste processen. Iets wat we bij ProcessDelight graag ter harte nemen.

Lees meer
Aangepaste digitale hulpmiddelen voor het Global Innovation & Technology Center

Innovatie? Wij bij ProcessDelight ondersteunen dit volledig. Daarom hebben we graag de SharePoint-portal voor het Global Innovation & Technology Center van de grootste brouwerijgroep ter wereld geoptimaliseerd.

Lees meer

Ontdek Onze Andere Diensten

Contacteer ProcessDelight

Vragen of opmerkingen? Ontdek hoe ProcessDelight het verschil maakt voor uw bedrijfsprocessen. Contacteer ons meteen.

#ProcessDelight bvba
BE0685.868.291
Volg ons

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.

hj