Ontdek onze laatste
updates & nieuws

ProcessDelight staat niet stil. We verwelkomen vaak nieuwe projecten en breiden onze
diensten geregeld uit. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons hier!

Waarom Bedrijven Met Cloud Werkruimten vGPU nodig zijn

10 augustus 2018

Veel bedrijven laten hun fysieke werkruimten overgaan in cloud werkruimten. Cloud werkstations bieden heel wat voordelen. Het kan kostenverlagend werken, de productiviteit verbeteren en zorgen dat bedrijven opbloeien. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat elke cloud gebaseerde werkruimte de benodigde dingen heeft. Hier is waarom bedrijven met cloud werkruimten vGPU moeten gebruiken.

Lees meer

Bedrijf Proces Consultant

10 augustus 2018

Er zijn veel verschillende soorten ondernemers die zich specialiseren in allerlei wetenschappelijke gebieden. Zij zijn mogelijk genieën in hun eigen recht, maar hebben wellicht niet het beste zakelijke besef als het aankomt op het profiteren van hun uitvindingen.

Lees meer

Online Document Management

16 juli 2018

Of u nu een klein bedrijf hebt met een aantal medewerkers of een onderneming runt met vestigingen over de hele wereld, u zult vast en zeker behoefte hebben om u bedrijfsdocumenten op een praktische manier te ordenen en op te bergen – en dat is precies waar online management systemen in beeld komen. Het juiste document mangement systeem zorgt ervoor dat u uw klantgegevens veilig kunt bewaren en vergemakkelijkt tevens de samenwerking tussen medewerkers voor een snellere en succesvolle probleemoplossing. Hoewel fysieke archiveringssystemen en andere oplossingen in het verleden redelijk effectief bleken te zijn, is het opbergen en bewaren van dossiers in een metalen kast niet meer van deze tijd in een moderne, digitale wereld.

Lees meer

Top 7 Tips Voor Een Automatiseringsproces

16 juli 2018

Elk bedrijf zal op een bepaald moment toch een vorm van een automatiseringsproces moeten doorvoeren. Als uw bedrijf bezig is met automatiseren, zijn er minstens 7 tips voor een goed verloop van het automatiseringsproces waarover u meer zou moeten weten. Deze 7 automatiseringstips zorgen ervoor dat de automatisering die u doorvoert zo soepel mogelijk verloopt.

Lees meer

De Clouddiensten Voor Bedrijven Die U Nodig Heeft

16 juli 2018

Er zijn bepaalde clouddiensten voor bedrijven waarover u informatie zou moeten hebben, zodat u een afweging kunt maken om ze binnen uw organisatie te gebruiken. Deze cloudservices helpen de bedrijfsprocessen beter op elkaar aansluiten en zorgen er ook voor dat uw zakelijke diensten soepel verlopen. Natuurlijk hoeft u niet al deze clouddiensten voor bedrijven in uw bedrijfsprocessen op te nemen, maar u moet zich met name richten op diensten waar uw bedrijf beter van wordt.

Lees meer

Wat is Document Management

16 juli 2018

Ongeacht de groot- of kleinschaligheid van uw bedrijf of de sector waarin u actief bent, hebt u ongetwijfeld te maken met veel papierwerk. Zoals facturen, kassabonnen, rapporten, white papers, bankafschriften, en dit is slechts een kleine greep uit de papierberg, maar de meeste organisaties zijn nu eenmaal afhankelijk van een breed scala aan documenten voor hun dagelijkse bedrijfsactiviteiten.

Lees meer

Wat U Moet Weten Over DMS Software

28 juni 2018

Heeft u ooit nagedacht over DMS software of over wat DMS software is? Simpel uitgelegd, Document Management Systeem is de geautomatiseerde methode voor het vastleggen, organiseren, beveiligen, taggen, goedkeuren, digitaliseren en uitvoeren van verschillende taken in associatie met al uw zakelijke bestanden. Hoewel de meerderheid van DMS reeds efficiÎnt zijn bij het opslaan van informatie in de Cloud, omvat deze software veel meer dan alleen de opslag in de Cloud.

Lees meer

SharePoint Ontwerp Consultant

28 juni 2018

Er is een product met de naam van Microsoft SharePoint-ontwerper. Het was vaak gerelateerd aan de Microsoft Office-softwareprogramma’s. Dat het moment beschikbaar is, is het gestopt. Het was een zeer waardevolle HTML-editor die werd gebruikt door miljoenen mensen. Het was in staat om Microsoft SharePoint-sites te wijzigen. Het was ook in staat om workflows en webpagina’s van verschillende typen in te stellen.

Lees meer

Document Beheer Toepassingen

26 juni 2018

Documentbeheer software kan bijzonder nuttig zijn voor zowel bedrijven als particulieren. Er is een breed scala aan software op de markt, van geÔntegreerde softwarepakketten tot zelfstandige programmaís. Als u van plan bent te investeren in software als deze, moet u zich bewust zijn van de mogelijkheden van de software. U moet documentbeheer toepassingen onder de loep nemen om meer te leren over uw opties.

Lees meer

Sharepoint Cloud Services

07 juni 2018

Wanneer u een software programma zoekt dat een gezamenlijk platform biedt voor uw weknemers, dan is het software programma SharePoint precies wat u nodig heeft. Het integreert eenvoudig met Microsoft Office en het is web-gebaseerd, waardoor u altijd contact kunt maken met medewerkers over de hele wereld. Naast een hulpprogramma voor het beheren van documenten dient het tevens als opslagsysteem, maar is ook perfect om werknemers bij elkaar te brengen, ongeacht hun locatie. Dit is een snel overzicht waarin u alles leest over SharePoint design services en waarom u het gebruik ervan zou moeten overwegen voor uw onderneming.

Lees meer

Pagina 1 van 212

In other news...

Contacteer ProcessDelight

Vragen of opmerkingen? Ontdek hoe ProcessDelight het verschil maakt voor uw bedrijfsprocessen. Contacteer ons meteen.

#ProcessDelight bvba
BE0685.868.291
Volg ons

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.