Ontdek onze laatste
updates & nieuws

ProcessDelight staat niet stil. We verwelkomen vaak nieuwe projecten en breiden onze
diensten geregeld uit. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons hier!

De Beste Sharepoint Designers In De Wereld

17 september 2018

Voor diegenen die nieuwe ontwerpen willen opzetten, is het belangrijk om de beste ontwerpers van Sharepoint onmiddellijk te vinden. Als het doel is om een goede set van ontwerpen te genereren, het bouwen van iets unieks en het werken aan een oplossing op maat, dan heeft u om te beginnen de juiste specialist nodig. Er is een bepaalde kundigheids-set gekoppeld aan deze ontwerpers en het is essentieel om er op de lange termijn het meeste van te maken.

Lees meer

Enterprise Content Management Systeem

14 september 2018

Of het nu een grote of een kleine organisatie is, iedere dag worden een heleboel documenten gegenereerd en elk document is belangrijk. Dit betekent dat deze moeten worden opgeslagen op een gemakkelijke en toegankelijke manier. De behoefte om de inhoud -geproduceerd door een organisatie in een verscheidenheid van vormen- te beheren, heeft aanleiding gegeven tot een enorme diversiteit aan Enterprise Content Management Systemen.

Lees meer

Oplossingen Voor Documentbeheer Automatisering

22 augustus 2018

Wanneer u een bedrijf runt, kan het moeilijk zijn om al uw verantwoordelijkheden bij te houden. Dat is waarom geautomatiseerde documentbeheer oplossingen zo nuttig kunnen zijn. Wanneer u bepaalde aspecten van uw bedrijf kunt automatiseren, kunt u meer tijd besteden aan andere taken. Hier is hoe u de juiste geautomatiseerde beheeroplossingen kunt vinden voor uw bedrijf.

Lees meer

Waarvoor Zijn SharePoint WorkSpaces Nuttig?

22 augustus 2018

SharePoint is een populaire online samenwerkingstool die mensen de mogelijkheid geeft in een beveiligde omgeving samen te werken en documenten te delen. Het kernidee van SharePoint is de werkruimte.

Lees meer

Waarom Bedrijven Met Cloud Werkruimten vGPU nodig zijn

10 augustus 2018

Veel bedrijven laten hun fysieke werkruimten overgaan in cloud werkruimten. Cloud werkstations bieden heel wat voordelen. Het kan kostenverlagend werken, de productiviteit verbeteren en zorgen dat bedrijven opbloeien. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat elke cloud gebaseerde werkruimte de benodigde dingen heeft. Hier is waarom bedrijven met cloud werkruimten vGPU moeten gebruiken.

Lees meer

Bedrijf Proces Consultant

10 augustus 2018

Er zijn veel verschillende soorten ondernemers die zich specialiseren in allerlei wetenschappelijke gebieden. Zij zijn mogelijk genieën in hun eigen recht, maar hebben wellicht niet het beste zakelijke besef als het aankomt op het profiteren van hun uitvindingen.

Lees meer

Online Document Management

16 juli 2018

Of u nu een klein bedrijf hebt met een aantal medewerkers of een onderneming runt met vestigingen over de hele wereld, u zult vast en zeker behoefte hebben om u bedrijfsdocumenten op een praktische manier te ordenen en op te bergen – en dat is precies waar online management systemen in beeld komen. Het juiste document mangement systeem zorgt ervoor dat u uw klantgegevens veilig kunt bewaren en vergemakkelijkt tevens de samenwerking tussen medewerkers voor een snellere en succesvolle probleemoplossing. Hoewel fysieke archiveringssystemen en andere oplossingen in het verleden redelijk effectief bleken te zijn, is het opbergen en bewaren van dossiers in een metalen kast niet meer van deze tijd in een moderne, digitale wereld.

Lees meer

Top 7 Tips Voor Een Automatiseringsproces

16 juli 2018

Elk bedrijf zal op een bepaald moment toch een vorm van een automatiseringsproces moeten doorvoeren. Als uw bedrijf bezig is met automatiseren, zijn er minstens 7 tips voor een goed verloop van het automatiseringsproces waarover u meer zou moeten weten. Deze 7 automatiseringstips zorgen ervoor dat de automatisering die u doorvoert zo soepel mogelijk verloopt.

Lees meer

De Clouddiensten Voor Bedrijven Die U Nodig Heeft

16 juli 2018

Er zijn bepaalde clouddiensten voor bedrijven waarover u informatie zou moeten hebben, zodat u een afweging kunt maken om ze binnen uw organisatie te gebruiken. Deze cloudservices helpen de bedrijfsprocessen beter op elkaar aansluiten en zorgen er ook voor dat uw zakelijke diensten soepel verlopen. Natuurlijk hoeft u niet al deze clouddiensten voor bedrijven in uw bedrijfsprocessen op te nemen, maar u moet zich met name richten op diensten waar uw bedrijf beter van wordt.

Lees meer

Wat is Document Management

16 juli 2018

Ongeacht de groot- of kleinschaligheid van uw bedrijf of de sector waarin u actief bent, hebt u ongetwijfeld te maken met veel papierwerk. Zoals facturen, kassabonnen, rapporten, white papers, bankafschriften, en dit is slechts een kleine greep uit de papierberg, maar de meeste organisaties zijn nu eenmaal afhankelijk van een breed scala aan documenten voor hun dagelijkse bedrijfsactiviteiten.

Lees meer

In other news...

Contacteer ProcessDelight

Vragen of opmerkingen? Ontdek hoe ProcessDelight het verschil maakt voor uw bedrijfsprocessen. Contacteer ons meteen.

#ProcessDelight bvba
BE0685.868.291
Volg ons