Ontdek onze laatste
updates & nieuws

ProcessDelight staat niet stil. We verwelkomen vaak nieuwe projecten en breiden onze
diensten geregeld uit. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons hier!

Trends in documentbeheer in 2019

27 januari 2019

Het bijhouden van de laatste trends kan erg leuk zijn om te doen, zo zijn er trends in kapsels, muziek, kleding en banen, maar er zijn tevens een aantal niet zo opzichtige trends die echter wel worden beschouwd als de belangrijkste, en dat zijn de document management trends. Door op de hoogte te blijven van deze nieuwste trends zal het gemakkelijker voor u zijn om uw bedrijf of het bedrijf waar u voor werkt te beschermen tegen het verliezen van documentatie, en er tegelijkertijd zelf goed uitzien.

Lees meer

IdeeÎn Die U Kunt Gebruiken Voor een Succesvolle ECM Implementatie

20 januari 2019

Enterprise content managementsoftware is vandaag de dag zeer prominent in bedrijven geworden. In het verleden werden de bestanden die door bedrijven bewaard moesten worden met betrekking tot klanten, leveranciers en kosten doorgaans alle op papier afgedrukt. Dit was destijds de manier waarop men zich het meest op zijn gemak voelde, zelfs met de komst van de computer.

Lees meer

Wat Betekent SAAS Eigenlijk?

13 januari 2019

Als u ooit gehoord hebt van de term SAAS, kunt u zich afvragen wat dit eigenlijk betekent. Het is een afkorting voor een zin, specifically software as a service. De meeste mensen zijn bekend met de aanschaf van software via een bedrijf, die ze kunnen toevoegen aan hun PC.

Lees meer

De Waarde Van Enterprise Content Management

06 januari 2019

Heeft u ooit problemen met het organiseren van de documentatie die uw bedrijf produceert, dan kunt u overwegen om ECM-software te krijgen. Dit is ontworpen om u oplossingen te bieden voor het beheren van uw inhoud, waardoor u veel verschillende opties heeft voor het sorteren van uw documenten die digitaal zijn afgeleid. Enterprise Content Management-oplossingen zijn al vele jaren beschikbaar, maar de moderne technologie heeft dit efficiënter dan ooit tevoren gemaakt. Contentbeheer lijkt een eenvoudig proces, maar naarmate bedrijven in omvang groeien en nieuwe klanten aannemen, hebt u deze software zeker nodig om elk aspect van uw bedrijf bij te houden.

Lees meer

De Beste Digitale Transformatie Training

26 december 2018

Digitale transformatie is een van de snelst groeiende industrieën en steeds meer bedrijven begrijpen de noodzaak van deze service. In een tijd waarin technologie de sleutel is, is het essentieel dat er goed opgeleide personen zijn die dit complexe vakgebied kennen en begrijpen. Veel mensen weten echter niet zeker waar ze het beste programma voor digitale transformatie kunnen vinden om deel te nemen aan deze spannende en goedbetaalde carrière. Met dat in gedachten willen we bespreken hoe je de juiste opleiding kunt vinden en een carrière kunt hebben waar je dol op bent. Als je klaar bent om deel te nemen aan deze nieuwe en opwindende carrière, dan laten we aan de slag gaan.

Lees meer

De beste documentbeheersoftware voor 2019

20 december 2018

U wilt niet de eerste documentbeheersoftware kiezen die u tegenkomt, omdat u er uiteindelijk spijt van kunt krijgen. Maakt u zich geen zorgen, want we hebben een lijst samengesteld met de beste documentbeheersoftware voor 2019 en elke software is uniek op zijn eigen manier. Na het lezen van onze lijst, kunt u beslissen welke software u wilt gebruiken.

Lees meer

Digital Transformation Specialists

17 december 2018

Ben je op zoek naar een carrière die je hersenen zal stimuleren en je een breed scala aan uitdagingen voor de carrière zal bieden. Veel mensen weten niet zeker wat ze met hun leven moeten doen en zijn op zoek naar een vorm van richting. Met alle nieuwe technologie die beschikbaar is gekomen, heeft dit een groot aantal nieuwe uitdagingen voor de carrière met zich meegebracht. Als u op zoek bent naar een opwindende verandering op technologisch gebied, kunt u overwegen om een ​​specialist in digitale transformatie te worden. Dit is echt een lonende carrière, maar veel mensen weten niet hoe ze eraan moeten beginnen. Met dat in gedachten, zullen we je door alles laten leiden wat je moet weten om dit veld zo snel mogelijk te betreden.

Lees meer

Zijn digitale werkplekoplossingen de toekomst?

13 december 2018

Zijn digitale werkplekoplossingen de toekomst? De digitale revolutie heeft de wereld overgenomen. De zakelijke werkomgeving is niet weggelaten in deze enorme transitie. Bedrijven en bedrijven zijn verhuisd van traditionele en analoge werkplekken naar moderne en digitale werkplekken. Wat is een digitale werkruimte? Welnu, het is in feite een werkruimte of werkgebied dat gebruikmaakt van een geïntegreerde technologie-infrastructuur om cruciale bronnen, gegevens en apps te beheren en leveren.

Lees meer

Digitale Transformatie Voor Detailhandel

21 november 2018

Digitale transformatie is de sleutel tot succes in het hedendaagse concurrerende klimaat. Elk bedrijf kan profiteren door zich volledig te focussen op digitale transformatie. Echter, de grootste impact ziet men terug in de detailhandel. Dit is waarom het voor ondernemers in de detailhandel nog belangrijker is om de verschillende stappen die nodig zijn voor een succesvolle digitale transformatie toe te passen. In dit artikel bespreken we enkele van de belangrijkste redenen waarom digitale transformatie voor ondernemers in de detailhandel van belang is en tevens een aantal zaken die u het beste kunt doen om de overgang van uw bedrijf een succes te laten worden.

Lees meer

Digitale Transformatie Voor PZ

21 november 2018

Digitalisering van bedrijfsprocessen is in deze tijden een groot onderwerp. Bedrijven zoeken naar verbetering van de productiviteit in verschillende afdelingen, variÎrend van verkoop en marketing tot personeelszaken. Door dagelijkse handelingen te optimaliseren leidt dit tot winst in snelheid en efficiÎntie.

Lees meer

In other news...

Contacteer ProcessDelight

Vragen of opmerkingen? Ontdek hoe ProcessDelight het verschil maakt voor uw bedrijfsprocessen. Contacteer ons meteen.

#ProcessDelight bvba
BE0685.868.291
Volg ons